Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
22.09.20 kl. 08:57

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Bekymret for Craig

Daniel Craig er vant til å leve farlig som James Bond. Under innspillingen av His Dark Materials: The Golden Compass, levde han farlig også i virkeligheten. Deler av innspillingen foregikk i Arktis, hvor isbjørner er i omløp.

Bond-produsentene var bekymret for Craig's sikkerhet. Selv tok hovedpersonen det med stor ro.

Daniel Craig hoppet fra kran til kran i sin Bond-debut, men likevel bekymret produsentene seg for stjernens sikkerhet under hans siste filmprosjekt, His Dark Materials:The Golden Compass.

Store høyder var ikke lenger faremomentet, men derimot lumske og glupske isbjørner.

Casino Royale-stjernen har vært i Arktis, nærmere bestemt i nærheten av Svalbard, for å filme scener til The Golden Compass, en versjon av Phillip Pullman's Dark Material-noveller.

Filmens regissør, Chris Weitz, fortalte Daily Express at Bondprodusentene var noe bekymret når de fikk kjennskap til isbjørnhistoriene.

-Jeg antar vel at de var litt bekymret for sine nye og verdifulle James Bond-skuespiller, og selvsagt redde for at noe skulle hende ham.

-Dessverre er det potensielt mulig når man ferdes i såpass farlig strøk som områdene i Arktis, hvor isbjørnene var en konstant og farlig trussel mot filmmanskapet.

Craig selv var ikke preget av erfaringen.

-Som en enorm fan og flittig leser av Phillip Pullman's noveller, var jeg glad til for å gå gjennom de "vanlige" og nødvendige strabasene.

The Golden Compass har verdenspremiere 7.desember i år.

Kilde: Mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 04.06.2007 Sist oppdatert: 05.06.07 kl. 00:40


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Colonel Stok: Do you play chess? Harry Palmer: Yes, but I prefer a game with a better chance of cheating. "
Funeral In Berlin (1966)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2020. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2020 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…