Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Daniel Craig bannet til fan

Daniel Craig mistet besinnelsen da en uskyldig fan tok et bilde av ryggen hans i et kjøpesenter i London nylig.

Den 39 år gamle Casino Royale-stjernen utbasunerte sitt verbale angrep på snobbe-butikken Harvey Nichols i London i forrige uke.

Craig ble forbannet, og gikk sporenstreks bort til 24 år gamle Craig Evans som tok et bilde av ryggen hans i det han var i ferd med å forlate butikken.

En irritert Craig måtte roes ned av sin kjæreste Satsuki Mitchell, som ba ham om å oppføre seg og slappe av, før hun førte han inn i en ventende Mercedes.

- Jeg var vettskremt, sier Craig Evans. Jeg fortalte at jeg bare skulle ta et bilde, at jeg syntes han var en stor skuespiller og at jeg er en stor James Bond-fan.

- Etter at han bannet til meg, var jeg sjokkert og ute av meg. Jeg sa at han ikke hadde manerer når han brukte et slikt språk, hvor på Craig repliserte:

-The only reason I'm f***ing swearing is because I'm f***ed off with you!"

Craig Evans var på en dagstur til London samen med sin kjæreste og slentret innom Harvey Nicks i Knightsbrigde. Der fikk han øye på Bond-stjernen. Lysten på et minne om sin helt, tok han et diskret bilde med sin mobiltelefon i det Craig forlot butikken.

-Jeg trodde jeg ikke skulle få se ham, så jeg sto ved døren, et stykke unna, og tok et bilde jeg skulle vise til kameratene mine hjemme.

-Men han stormet bort og ropte:

-What the f*** are you doing that for? You've got a f*** nerve. Can you delete that? Get the f*** out of my face!"

-Han kom rett mot meg og han er mye kraftigere enn meg. Jeg var virkelig skremt. Det ødela dagen min. Det var bare et bilde av ryggen hans. Jeg skal aldri se en James Bond film med han igjen. Hans oppførsel var totalt uakseptabel.

Dette er ikke første gangen skuespilleren har mistet besinnelsen. Han fortalte, etter sigende, journalist Johann Hari om å dra til h.... under BAFTA-utdelingen i februar, da han ble spurt om at han hadde på seg James Bond`s badebukser under smokingen.

Kilde: Mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 29.04.2007 Sist oppdatert: 30.04.07 kl. 12:34


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Alec Leamas: I'm a man, you fool. Don't you understand? A plain, simple, muddled, fat-headed human being. We have them in the West, you know. "
The Spy Who Came In From The Cold (1965)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…