Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
31.10.20 kl. 16:37

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Nye Pinewood ferdigstilt

Utsnitt fra den nye nettsiden 007stage.com. Foto: © Pinewood Shepperton PLC


Etter at store deler av Pinewood Studios brant ned i juli 2006, blir scenen i disse dager åpnet igjen. I den forbindelse lanserer Pinewood også en detaljert webside lesset med informasjon om det spektakulære studioet.

The Pinewood Studios Group lanserte denne uken den offisielle websiden for det revitaliserte 007-studioet. Dette for å markere gjenåpningen av Europas største filmstudio.

Dette ble annonsert av Pinewood`s salgs og markedsdirektør, Nick Smith.

– Det er fantastiske nyheter at vårt største studio er oppe og går igjen. 007-studioet, Pinewood, er slik en integrert del av den britiske filmindustrien.

Den offisielle websiden til studioet gir både profesjonelle og publikum en sidestilt mulighet til å selv oppdage studioet og dets fasiliteter.

Websiden dekker ikke bare praktisk informasjon om studioet, men også den rike filmhistorien som kan knyttes til det.

Studioet som har blitt bygt opp på nytt etter en brann i juli 2006, er for tiden det største studioet i Europa, med et inneareal på rundt 20 000 kvadrat meter. I tillegg har de en vanntank som kan romme over 5 millioner liter vann.

En rekke konstruksjoner har blitt inkorporert for at filmskapere skal kunne få maksimalt ut av Pinewoods muligheter, inkludert en kjøretøy-rampe som leder rett i tanken, flyhangar-dører og forbedret lydtetthet.

Pinewood er perfekt for film, TV og evnementer, og har nå en kapasitet på 2000 mennesker.

Ved lansering, vil websiden inneholde ekslusivt innhold i forhold til gjenoppbyggingen. Deriblant fotografier som inkluderer ikke tidligere viste bilder fra brannen i 2006, i tillegg til publikumsrettet video, animasjon og interaktive elementer med detaljert design.

Profesjonelle og andre nyskjerrige vil begge kunne registrere seg og motta månedlige

Nye Pinewood Studios, slik det gjengis på nettsiden. Foto: © Pinewood Shepperton PLC
nyhetsbrev som inneholder oppdatert informasjon om studioet.

Verdens mest berømte James Bond-studio ble bygget i 1976 i forbindelse med Spionen som Elsket Meg, og har siden huset noen av de mest spektaktulære filmene i filmhistorien.

Det Kambodske tempelet i Lara Croft Tomb Raider, de hengende hager i Babylonia i Alexander The Great, Louvregalleriet i Da Vinci-koden, og sjokoladeelven i Charlie And The Chocolate Factory, har alle blitt konstruert og filmet i Pinewood.

Selvsagt ble også flere av de spektakulære scenene i Casino Royale også filmet i Pinewood.

Sjekk selv ut nettsidene:

Pinewood Shepperton PLC

Besøk studioets egen nettside dedikert til 007 stage her:

007Stage.com

Kilde: Mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 07.04.2007 Sist oppdatert: 12.04.07 kl. 17:33


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Austin Powers: Dr. Evil, do you really expect them to pay? Dr. Evil: No, Mr. Powers. I expect them to die. "
Austin Powers: International Man Of Mystery (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2020. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2020 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…