Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Australsk skuespillerinne linket til Bond 22

Ikke før Goran Visjnic ble linket til neste Bondfilm, har nye rykter dukket opp. Det australske magasinet New Idea hevder at australske Abbie Cornish er brennaktuell som den ledende Bondpiken i neste film.

Bond 22 starter innspillingen først i januar 2008, men media har allerede begynt å spre rykter om potensiell casting.

Det astraulske magasintet New Idea har publisert det første ryktet om Bondpike, og linker australske Abbie Cornhish til den kvinnelige hovedrollen.

Et essientsielt krav til rollen som Bondpike er at hun må være veldig sexy, spennende og generelt svært fristende for enhver mann, inkludert

Abbie Cornish i en scene fra filmen Candy (2006)
James Bond, skriver magasinet.

Så når produsentente, Wilson og Broccoli søkte etter en ny skjønnhet til å akkompagnere Craig i kommende film, var det ikke overrraskende at Abbie Cornish fanget deres oppmerksomhet.

Minneverdige prestasjoner i australske filmer som Sommersault og Candy, hvor hun spilte mot Heath Ledger, beviste at hun kunne spille og arbeide bra med attraktive menn i ledende roller. Men det var overskrifter hun skapte i sintt private liv som vitnet om at hun hadde sex appeal til å friste selveste James Bond.

Namnet hennes var for det meste ukjent utenfor Australia før hun ble implisert som direkte årsak til bruddet mellom Hollywoods gyldne par, Ryan Phillipe og Reese Witherspoon. Av pressen fikk Abbie raskt stemplet "kvinnen som hadde fristet Ryan Phillipe, hennes motspiller i Stop Loss, bort fra hans kone og barn.

Selv om Abbie har nektet for at forholdet med Ryan er noe mer enn et nært vennskap, innrømmer en intern kilde i MGM, som produserer Bondfilmene, at skandalen har bidratt til å sende henne oppover på listen over aktuelle kandidater til å bli Craigs motspiller i Bond 22.

– Å caste en Bond pike er en av de vanskeligste jobbene i Hollywood, forteller kilden til New Idea. – De må være uanstrengt sexy, klassisk vakre, samtidig som vi prøver å unngå ansettelse av etablerte stjerner. – Abbie er perfekt fordi hun ikke er kjent for filmpublikumet, samtidig som folk har blitt fascinert av henne. Hun har nok ikke likt å bli del av en skandale, men det har definitivt ført til at hun har blitt mer profilert, hevder kilden.

24 år gamle Abbie flyr i disse dager til Singapore for å møte filmens produsenter, inkludert Barbara Broccoli, i tillegg til andre sjefer fra MGM og ikke minst Daniel Craig.

Når hun skriver under kontrakten, som kilden mener det er forventet at hun snart gjør, vil det medføre store forandringer for Cornish. Hun vil gå fra å være en enkel landsbyjente som vokste opp på foreldrenes ranch i Hunter Valley i New South Wales, til genuin superstjerne i Hollywood og resten av verden.

Kilde: Mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 14.03.2007


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Caractacus Pott: You'll find a slight squeeze on the hooter an excellent safety precaution, Miss Scrumptious. "
Chitty Chitty Bang Bang (1968)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…