Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Hete rykter om Bond 22



Bond 22 – neste Bond-film – er allerede et hett tema i britiske tabloider.

Rykteflommen rundt Bond 22, og dermed "hypen", er allerede i full gang, og vi har allerede rapportert fortløpende fra denne her på JAMESBOND.NO.

De siste ryktene går nå på ytterligere detaljer om filmen og hvem som skal synge tittelmelodien.

Ifølge The Sun er indierockerne The Killers aktuelle som låtskriver for Bond 22. Bandet fra Las Vegas vurderer nå om de skal si ja, skriver avisen.

The Sun rapporterte også nylig at Bond 22 vil basere seg på novellen Risico, skrevet av Ian Fleming. Dette er også et "faktum" som tidligere er rapportert. The Sun skriver også at plottet selvsagt må utvides, og tilpasses slik at det etterfølger handlingen i Casino Royale. Hvis deler av Risico brukes, i tillegg til tittelen, vil vi se at Bond drar til Roma for å infiltrerer en heroinliga ledet av skurken Columbo.

The Sun mener også å vite at regissør Martin Campbell skal ha sagt ja til å regissere neste film i Bond-serien.

En kilde sier til avisen: «Arbeidet med Bond 22 er i gang på Pinewood Studios. Noen av karakterene vil dukke opp igjen. Men hovedaspektet blir å utvikle Bonds komplekse personlighet.»



JB / 20.12.2006


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Dr. Nekhorvich: Every search for a hero must begin with something which every hero requires, a villain. "
Mission: Impossible II (2000)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…