Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Bond 25 til Atlanterhavsveien og Trollstigen?



NRK melder at Bond 25 kanskje skal filme scener på Atlanterhavsveien.

Det er snakk om å bruke den verdenskjente veistrekningen 5. til 14. juni, melder NRK Møre og Romsdal.

Helikopterselskapet Nord Helikopter har søkt Luftfartstilsynet om å bruke luftrommet over veien. De skal bruke to helikoptre.

Det er også, ifølge NRK, snakk om å filme i Rauma i Romsdalen, hvor vi finner Trollstigen, Romsdalseggen og Mannen.

Atlanterhavsveien. Foto: Wikimedia Commons.

Tidligere i vinter filmet man i Nittedal kommune utenfor Oslo (25. mars til 2. april), og man har startet innspillingen i Port Antonio, Jamaica, fra 28. april 2019.

NRK har ringt redaktør John Berge i JB Forlag – som driver JAMESBOND.no og Den norske James Bond-klubben – for en kommentar.

– Jeg har ment fra dag én at Nittedal-scenene ikke var alt som skulle lages i Norge, da EON Productions garantert vil bruke unike innspillingssteder de ikke kan få andre steder. Atlanterhavsveien er en av de aktuelle stedene jeg har håpet på, sier Berge.

I NRK-saken uttaler han, gjengitt på nynorsk, blant annet dette:

– Eg og andre norske fans har nytta kvart høve når vi har møtt Broccoli-familien – noko vi har gjort fleire gonger opp gjennom åra framheva ønsket vårt om innspelingar i Noreg, seier Berge.

– Det gler meg veldig. Det kunne ikkje berre gjelde dei scenene i skogen i Nittedal. Dei kunne ha vore filma kvar som helst. Eg har nemnt Atlanterhavsvegen som eit høgaktuelt alternativ. Det same med Trollstigen i Rauma og Geirangefjorden på Sunnmøre og Nord-Noreg, seier Berge.

PM / 13.05.2019


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Jason Bourne: Everything I found out, I want to forget. "
The Bourne Identity (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…