Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
20.08.19 kl. 23:24

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
ANNONSER
STØTTESPILLERE
Bond-regissør i sex-skandale

Regissør Lee Tamahori.


Lee Tamahori, som regisserte den forrige James Bond-filmen Die Another Day, er tatt av politiet i Los Angeles.

Ifølge Daily News West Coast ble Die Another Day-regissør Lee Tamahori tatt på fersken i fullt "drag"-kostyme da en politimann i sivil oppdaget hans aktiviteter.

Tamahori skal ha tilbudt seg å utføre oralsex mot et honorar, med andre ord – prositusjon, sier en talsmann for påtalemyndightene i Los Angeles.

Tamahori var dollet opp med en svart parykk, make up og diverse jingel-juggel på kroppen da han ble tatt mens han gikk langsetter gaten og tilbydde sine tjenester.

Den new sealand-fødte filmregissørern har jobbet med stjerner som Nick Nolte, Alec Baldwin, Pierce Brosnan og James Gandolfini.

Tamahori ble satt fri mot 2.000 dollar i kausjon og må møte i retten. Han risikerer opptil seks måneder i fengsel og/eller en bot på 1.000 dollar hvis han blir dømt.

Dette er en actionregissør som skal ha uttalt følgende: "Sex bør ikke være med i filmer og bør være i hjemmet. Og vold bør ikke være i filmer og ikke i hjemmet".

Tamahori ble arrester på selveste Santa Monica Blvd. i Los Angeles, den 8. januar i år, men saken ble først kjent. Andre filmfolk som har gått i baret i L.A. er blant annet Eddie Murphy som i mai 1997 plukket opp en transvesitt prostituert, og Hugh Grant som ble arrestert da han kjøpte seksuelle tjenester av prosituerte Divine Brown i juni 1995.

JB / 04.04.2006 Sist oppdatert: 25.10.06 kl. 00:00


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Austin Powers: Dr. Evil, do you really expect them to pay? Dr. Evil: No, Mr. Powers. I expect them to die. "
Austin Powers: International Man Of Mystery (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2019. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2019 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…