Torsdag 28. mars 2024 kl. 14.42

Danny Boyle bekrefter at han jobber med Bond 25
Det første offisielle stillbildet fra en filmscene i SPECTRE


Den britiske filmskaperen Danny Boyle sier at han er involvert i planleggingen av Bond 25.

Det var The Daily Mail som 9. mars 2018 først meldte at Daniel Craig jobber hardt for å Danny Boyle som regissør av den neste Bond-filmen.

På den røde løperen 15.mars på premieren av sin nye FX-serie, Trust, bekreftet Boyle overfor Asssociated Press og Metro.us at dette stemmer.

«Vi jobber med et manus nå, sammen med John Hodge», sier Boyle.

Det finnes allerede et manus for Bond 25, skrevet av Neal Purvis og Robert Wade.

Men nå er det Danny Boyles idé som har vunnet frem hos produsentene Barbara Broccoli og Michael G. Wilson.

John Hodge og Danny Boyle presenterte sine tanker om filmen for EON Productions, og konseptet deres falt i smak. Duoen skrev blant annet de to Trainspotting-filmene sammen.

Danny Boyle har allerede vært involvert i Bond-serien, med hans vesle åpningsfilm for London-olympiaden i 2012, med James Bond og den britiske dronningen.

Ifølge rapportene er Craig svært entusiastisk overfor å få med seg Danny Boyle, og liker at han har en helt annerledes idé.

Men først skal Boyle lage filmen All You Need Is Love, bygget rundt Beatles-sanger om en musiker som strever med karrieren. Den skal filmes sommeren 2017.

Så er planen at arbeidet med Bond 25 kan starte umiddelbart.

Danny Boyle (61) er foruten Trainspotting kjent for blant annet 28 Days Later, Slumdog Millionaire (hvor han fikk Oscar for beste regi), Sunshine, The Beach, Millions, 127 Hours, Shallow Grave og Steve Jobs.

Bond 25 er allerede annonsert med en amerikansk premieredato: 8. november 2019. Vanligvis lanseres den noe tidligere i Storbritannia og andre deler av verden.



JB / 15.03.2018