Fredag 29. mars 2024 kl. 7.11

GoldenEye til PS3 og Xbox 360
GoldenEye 007: Reloaded kommer til PS3 og Xbox 360 til høsten. Dette bildet er et av de offisielle pressebildene som ble utgitt av Activision i forbindelse med avsløringen av spillet.


Til høsten kommer GoldenEye 007: Reloaded til PS3 og Xbox 360. Det er en forbedret og utvidet versjon av GoldenEye-spillet som kom til Nintendo Wii i fjor høst.

For første gang blir GoldenEye tilgjengelig for brukere av Playstation 3 og Xbox 360. Det originale GoldenEye-spillet var i sin tid laget for Nintendo 64, og i 2010 kom altså en oppdatert versjon til Nintendo Wii.

At spillet nå utgis for PS3 og Xbox 360 medfører en rekke forbedringer. Spillet er nå i HD (Wii-utgaven er i SD) og viser 60 bilder i sekundet, noe som er i takt med moderne actionspill. I tillegg til historiemodusen av spillet vi husker fra Wii-versjonen, er Reloaded utvidet med en ny spillmodus kalt «MI6 Ops Missions» - som tillater spilleren å oppleve noen av spillets ikoniske brett med utvidede mål. Denne nye spillmodusen kan spilles i fire forskjellige varianter: Assault, Elimination, Stealth og Defence. Dette er med på å forlenge spillengden og utvider spillopplevelsen, men det vites ikke i skrivende stund hva disse spillmodusene går ut på.

Da JAMESBOND.no anmeldte GoldenEye 007 for Wii fikk spillet 006 av 007 poeng for flerspillermodusen, og nå spørs det om ikke karakteren må opp et hakk. I GoldenEye 007: Reloaded er nemlig flerspillmodusen ytterligere forbedret og utvidet, skal vi tro den offisielle pressemeldingen. Nå skal man kunne spille med opp til 16 deltakere på online flerspillermodusen i tillegg til enda flere kart, våpen, rollefigurer og spillmodus. Dette lukter det gull av!

JAMESBOND.no krysser fingrene for enda flere classic characters i tillegg til de som allerede er med i Wii-versjonen. I anmeldelsen til 2010-spillet etterlyste vi blant annet muligheten til å spille som Auric Goldfinger. Eller hva med Le Chiffre?

GoldenEye 007: Reloaded utgis på Playstation 3 og Xbox 360, og blir også kompitabelt med Playstation Move. Spillet utvikles av Eurocom med lisens fra EON Productions og MGM. En offisiell utgivelsesdato foreligger ikke i skrivende stund.

Offisiell trailer for GoldenEye 007: Reloaded:

Saken er basert på en pressemelding fra Activision i samarbeid med MGM og EON Productions.

Joakim Krane Bech / 21.07.2011