Torsdag 28. mars 2024 kl. 10.16

Omfattende FANFEST i London
FANFEST i London Film Museum lørdag 24. og søndag 25. april 2010. Mer informasjon får du her.


Arrangementet presenteres som «den ultimate spy og sci-fi-event». Og best av alt for Bond-fansen er at det er svært mange Bond-gjester i vente.

Det er London Film Museum som arrangerer FANFEST lørdag 24. og søndag 25. april, i museets hall, som er i deres bygg rett ved London Eye og London Aquarium.

Dette er rett ved Themsen og på andre siden av nærmeste bru ligger det britiske parlamentet med Big Ben og det hele. Bond-atmosfæren er m.a.o. sikret – og arrangørene byr også på Thames Rib Experience, for de som vil ha en rask tur ute på elven.

Hva gjelder arrangementet for øvrig bør dette være som «manna fra himmelen» for oss agent 007-fans. Det er nemlig – per 18.02. – annonsert 24 gjester og alle disse har hatt en tilknytning til James Bond-filmserien.

Blant disse finner vi også en «ekte 007», George Lazenby, kjent for sin strålende innsats i dessverre kun én film, On Her Majesty's Secret Service (1969).

Caroline Bliss og Maryam D'Abo spilte begge i The Living Daylights, som hhv. Miss Moneypenny og Kara Milovy. De svenske skjønnhetene Maud Adams (The Man with the Golden Gun, Octopussy) og Britt Ekland (The Man with the Golden Gun) står også på gjestelisten, samt «Jaws» (Richard Kiel), «The Golden Girl» (Shirley Eaton), «Pussy Galore» (Honor Blackman) mfl. Se hele gjestelisten her. Gjestene vil signerere autografer, men ta betalt for det, anmerkes det. Det er også en adgangssum for å komme inn på arrangementet begge dagene.

Bladet Cinema Retro vil dele ut en «Lifetime achievement award» til Sir Christopher Lee, under et spesielt arrangement i løpet av FANFEST-helgen.

I tillegg blir det salgsstander med salg av filmeffekter – magasiner, bøker, figurer, plakater osv.

JAMESBOND.no-redaksjonen vil selvsagt dra over til London i anledning FANFEST og oppfordrer andre norske Bond-fans om å slå følge.

Noen organisert tur mht. fly og hotell blir det ikke, men vi påtar oss gjerne å være et sosialt knutepunkt for alle nordmenn som drar over, slik at vi sammen kan dele opplevelsene denne flotte helgen.

Mer informasjon om FANFEST i London Film Museum lørdag 24. og søndag 25. april 2010 får du her.

JB / 18.02.2010 Sist oppdatert: 20.02.10 kl. 21:35