Fredag 19. april 2024 kl. 8.20

Bond 23 har en «sjokkerende historie»


Manusforfatter Peter Morgan røper ikke mye, men nok til at Bond-fansen kan begynne å glede seg?

Ifølge www.mi6.co.uk, som siterer «lokalpressen» i Wien, Østerrike, har Peter Morgan nå flyttet til denne byen fra London.

Fra juli til oktober i 2009 skal Peter Morgan ha jobbet kontinuerlig med manuset til Bond 23. Morgans arbeid skal ha skjedd i tillegg til grunnmanuset til Neal Purvis og Robert Wade. Morgan er fra før av kjent for sine velrenomerte manus for filmer som The Queen og Frost/Nixon.

Morgan fortalte pressen at han ikke kunne røpe noe om Bond 23, annet enn at «det er en sjokkerende historie».

– Bond skaper et slags hysteri som jeg tidligere ikke har kjent til. Det er en magnet for publisitet – alle vil vite hva som skjer med neste Bond-film, la han til.

Pre-produksjonsarbeid på Bond 23 skal nå være lagt på is, inntil det blir avklart hvem som kjøper gjeldstyngede MGM, filmstudioet som EON Productions lanserer filmene via. Time Warner Inc og Lions Gate Entertainment er to av studioene som skal være svært interessert i å kjøpe MGM, hvis katalog av filmer er på ca. 4.000 stk.

Ifølge rapporter fra Daniel Craig skal filmingen av Bond 23 først starte mot slutten av 2010. Dette kan indikere at premieren vil skje i november 2011, hvis filmingen følger samme tidsskjema som tidligere innspillinger.

JB / 21.12.2009