Torsdag 25. april 2024 kl. 12.2

NSNA kommer på BD i mars
Never Say Never Again Collector's Edition Blu-ray Disc


Det kommer også en ny DVD-utgave av Sean Connerys uoffisielle opptreden som Bond.

MGM og 20th Century Fox Home Entertainment annonserte denne uken at den uoffisielle James Bond-filmen Never Say Never Again (NSNA) (1983), slippes på Blu-ray Disc den 24. mars i England. Dette er samme releasedato som Goldfinger, Moonraker, The World Is Not Enough og Quantum of Solace utgis på Blu-ray Disc i England.

Vi kommer tilbake med informasjon om når norsk utgivelse av NSNA skjer og hvilke øvrige James Bond katalogtitler på BD som kommer i Norge, straks vi har fått bekreftet dette fra den norske distributøren, SF Norge.

Quantum of Solace er bekreftet med release 25. mars i Norge på BD og DVD.

Nyheten er oppsiktsvekkende, særlig i og med at denne filmen, som ble Connerys siste 007-film, ikke er EON-produsert i likhet med de andre og derfor går for å være uoffisiell. Hos EON Productions er filmen et ikke-tema. Likevel distribueres den av MGM, som i en årrekke forvaltet øvrige Bond-filmer, og nå altså har bestemt seg for å løfte filmen til nye høyder ved hjelp av High-Definition-formatet Blu-ray Disc.

En helt ny DVD-utgivelse vil også nå butikkhyllene.

Begge utgivelsene vil inkludere ekstramateriale, riktignok lovlig sent, som forhåpentligvis likevel vil kaste lys over denne viktige delen av Bond-historien.

Ekstramaterialet er som følger:

• Commentary with Director Irvin Kershner and James Bond Historian Steven Jay Rubin

• The Big Gamble

• Sean is Back

• The Girls of Never Say Never Again

• Theatrical Trailer

• Photo Gallery

Alexander Hagen / 21.01.2009 Sist oppdatert: 22.01.09 kl. 08:05