Torsdag 28. mars 2024 kl. 12.1

Mer musikk-spekulasjoner
Comeback i Bondfamilien, 23 år etter? Duran Duran på baksiden av 7"-utgaven av A View To A Kill.


Fortsatt er intet offisielt bekreftet, men i engelsk presse er det mer spekulasjon og ryktespredning om hvem som skal fremføre tittelmelodien i QoS. Blir det comeback for selveste Duran Duran?

Tidligere i år gikk ryktene om at det var omstridte Amy Winehouse som skulle få æren av å både lage og fremføre neste Bondtittelmelodi. Faktisk hadde hun laget flere ulike melodier, og forslagene skal ha blitt sendt til produksjonsselskapet EON.

Bondkomponist David Arnold ga frk. Winehouse sin støtte, og sa til bransjebladet Contact Music at Winehouse, med sin kraftige vokal, er perfekt for filmserien. «Amy Winehouse hadde den beste utgivelsen i fjor. Jeg har ikke spurt henne enda, men jeg tror hun blir bra, selv om Bondlåter kan være litt av en krigssone,» sa Arnold til bladet.

Nå godt utpå sommeren fortsetter spekulasjonene i britisk presse. Den siste uken er det to nye navn som stadig nevnes – 80-talls heltene Duran Duran og Anne Lennox.

Duran Duran er vel den største overraskelsen her, siden de som kjent allerede har laget en Bondmelodi, A View To A Kill fra filmen med samme navn i 1985. Men det har jo skjedd før at en artist har hatt flere Bondmelodier, ref. Shirley Eatons tre. Det er visstnok et samarbeid med Mark Ronson som gjør det hele mulig. Ronson har tidligere jobbet med nettopp Amy Winehouse om Bondmelodi, og han har remikset spor for Duran Durans siste plate.

«Vi vil elske å jobbe med Mark for å lage en singel for den neste Bondfilmen. Sammen med ham kan vi kanskje overgå selv A View To A Kill,» skal keyboardist Nick Rhodes ha uttalt.

Ifølge avisen The Sun er også Annie Lennox, kjent fra Eurythmics og med en solid solokarriere, interessert i å bidra med en tittelmelodi.

Andre artister på ryktebørsen for neste Bondmelodi er Duffy, Jack White, Leona Lewis og Beyonce.

Her på JAMESBOND.no heier vi for Beyonce, siden hun er så sexy, og med Duran Duran-nyheten, hvorfor ikke et comeback for våre egne helter, a-ha, også? :)

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her.

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon

JB / 07.07.2008