Fredag 29. mars 2024 kl. 12.37

Bond 22: Craig gleder seg til å starte


I forbindelse med PR-arbeidet for The Golden Compass har Daniel Craig også sagt litt om James Bond.

Daniel Craig har fortalt nettsiden ShowbizAndStyle at han gleder seg veldig til å begynne arbeidet med sin andre film i rollen som agent 007.

– Er du glad fordi du spiller en tøffere Bond?

– Jeg tror han er ganske så sofistikert slik jeg ser det, sier Craig til ShowbizAndStyle.

– Er du redd for å bli «typecastet» som Bond?

– Jeg ser ikke det som noe stort problem. Hvis det er det, så er det et veldig luksusproblem å ha. Jeg har fortsatt. The Golden Compass er den tredje filmen jeg lager i år, som ikke har noe med James Bond å gjøre.

– Marc Forster fortalte oss i et intervju at en av grunnene til at han vil lage neste film er fordi han respekterer deg så mye som skuespiller.

– Jeg gir komplimentet tilbake. Hvis du ser på Marcs filmer, fra Monster’s Ball” og Finding Neverland til The Kite Runner, han er utrolig flink til å prøve forskjellige ting.

– Så hva føler du om den neste Bondfilmen?

– Jeg er over månen. Foruten Marc, har vi Dennis Gassner, som også var produksjonsdesigner på The Golden Compass. Jeg har jobbet med ham i Road to Perdition. Vi har det samme stuntteamet som før. Settene bygges nå på Pinewood. Innspillingstedene er på plass. Vi setter sammen skuespillerstaben. Jeg gleder meg til å begynne arbeidet.

– Hva er dine forventninger?

– Vi laget en god film sist. Den var veldig suksessfull, som var en stor binus. Problemet denne gang er at vi må gjøre det enda bedre.

– Hva lærte du fra å spille i en Bondfilm?

– De samme problemene oppstår på dyre, som rimelige filmer. Og du må hengi deg til produksjonen. Jeg var veldig sliten etter innspillingen, men det var også flott. Jeg så at innsatsen ga meg resultater tilbake. Den dagen det ikke lenger gjør det, vil jeg tenke gjennom dette en gang til.

Kilde: ShowbizAndStyle. Les hele intervjuet her.

JB / 08.12.2007