Fredag 29. mars 2024 kl. 8.50

Henry Cavill ville elsket å spille James Bond
Henry Cavill (som Napoleon Solo) i The Man from U.N.C.L.E. Foto: Warner.


Henry Cavill (35), hyperaktuell som Tom Cruise’ motspiller i Mission: Impossible: Fallout, sier han er interessert i James Bond-rollen når Daniel Craig gir seg.

I den nye Mission: Impossible-filmen (den sjette i rekken) spiller briten CIA-agenten August Walker. Cavill er ikke ukjent med spionroller. Han spilte også Napoleon Solo i The Man from U.N.C.L.E. (2015) og er også godt kjent i rollen som Clark Kent / Superman.

Det er velkjent at Cavill liker 007-karakteren og hans navn er i flere år blitt nevnt som en mulig ny James Bond.

I et nytt intervju med Yahoo Movies UK snakker Cavill om 007:

«Jeg ville selvsagt elsket å spille den rollen. Jeg tror Bond ville vært en virkelig morsom rolle. Den er britisk, den er «cool». Jeg tror nå som jeg har fått mitt eget Mission: Impossible-diplom, så kan vi gjøre ekte stunts og forsterke det også opp (med Bond-filmene. Red. amn.)»

«Ikke det at jeg sier de ikke gjør ekte stuns, men jeg mener bare at det ville vært morsomt for meg å bruke det jeg har lært av denne filminnspillingen og bruke det på en Bond-film. Jeg ville elsket å spille en brite. Jeg får ikke så ofte spille en brite. Så ja, jeg ville elsket muligheten til det og hvis de hadde spurt meg hadde jeg sagt ja.»

Yahoo Movies UK spør også om det er muligheter for en The Man from U.N.C.L.E.-oppfølger. Cavill svarer at han ikke vet når eller om det vil skje. Han sier han hadde det kjempemoro med den filmen og likte Napoleon Solo-karakteren.

– Har Tom Cruise inspirert deg til å pushe grensene med hensyn til stuntarbeid?

– Jeg vil gjøre stunts uansett, men det har fått meg til å innse at fysikken ikke er nok. Du må ha alle disse andre evnene også, og det det går forbi det å bare være tøff. Jeg har en liste over ting jeg må lære meg og få sertifikat for nå, svarer han Yahoo Movies UK.

Personfakta: Henry William Dalgliesh Cavill, født 5. mai 1983, Jersey, Channel Islands.



JB / 26.07.2018