Fredag 29. mars 2024 kl. 1.33

Nå bekrefter Daniel Craig at han fortsetter som James Bond
HE WILL BE BACK: Daniel Craig returnerer som James Bond for femte – og ifølge ham selv –siste gang i Bond 25 (arbeidstittel), som skal kinolanseres høsten 2019. Bond vil når filmen lanseres vært den skuespiller som har hatt Bond-rollen lengs


Etter først å ha løyet rett i ansiktet til alle journalistene som spurte ham om han skulle fortsette som James Bond, bekreftet den britiske skuespilleren senere på dagen at han likevel skal fortsette.

«Jeg må si unnskyld til alle folkene jeg gjorde intervjuer med i dag … Men jeg ønsket å fortelle deg det,» sa Craig til TV-show-verten Stephen Colbert på hans The Late Show with Stephen Colbert på den amerikanske kanalen CBS, tirsdag 14. august 2017.

En mulig tolkning av det utsagnet kan være at Craig rett og slett ville at nyheten først skulle komme på det berømte TV-showet, for å gi Colbert et «scoop».

Tidligere hadde han nemlig sagt «ingen beslutning er tatt ennå».

Tilbake til The Late Show:

Craig sa:

«I’ve been quite cagey about it. I've been doing interviews all day and people have been asking me and I think I've been rather coy but, I kind of felt like if I'm going to speak the truth I should speak the truth to you...»

På direkte spørsmål: «Daniel Craig, will you return as James Bond?» svarte han «Yes.»

Det ble jubel blant publikum. Og Craig fortsatte med å si at han ikke kunne være mer glad og så kom unnskyldningen for løgnene tidligere på dagen.

Colbert var journalist nok til å minne Craig på at han etter SPECTRE sa i et intervju at han heller ville skjære over håndleddet enn å returnere som agent 007. Til det svarte Craig unnskyldende at han var sliten etter innspillingen da det svaret ble gitt: «I stedet for å si noe med stil, ga jeg et virkelig dumt svar.»

Og om det er Bond 25 – som starter innspillingen i 2018 og skal lanseres 25. november 2019 i USA – som blir hans siste film som James Bond, svarte Craig:

«Jeg tror dette blir den siste. Det er det. Jeg vil bare forlate serien mens jeg er på topp. Jeg kan ikke vente.»

PS: Craig sa at han har visst i et par måneder at han skal spille James Bond i den neste filmen. «Jeg har alltid hatt lyst. Jeg trengte en pause bare.»

Også den offisielle James Bond-siden, 007.com (som drives av EON Productions), bekrefter nyheten.



JB / 16.08.2017