Onsdag 24. april 2024 kl. 8.49

Goldmember på DVD, baby


En overdådig DVD-utgivelse som står i stil til Austin Powers himself.

Så har den offisielle pressemeldingen om Goldmember-utgivelsen kommet fra New Line. Det ser ut til at det blir snakk om to separate DVD-utgaver med ulike bildeformater, den ene med bilde i 16:9 letterbox og den andre med bilde i 4:3 fullskjerm. Ellers blir de to identiske. Begge kommer for øvrig med lyd i Dolby Digital 5.1 EX.

Som vi har nevnt tidligere her på DVDnett blir Goldmember en del av New Lines Infinifilm-serie. Infinifilm-funksjonen går i korte trekk går ut på at man kan ta avstikkere til bonusmaterialet underveis i filmen, mens det samme materialet også er tilgjengelig direkte fra hovedmenyen.

Supplementet på platen skal bestå av et kommentarspor med regissøren Jay Roach og skuespilleren Mike Myers, diverese minidokumentarer (World Of Austin Powers, M:16 International Men Of Mystery, Fashion Vs. Fiction, Disco Fever og Visual Effects), et undertekstspor med fakta om filmen, utelatte sekvenser, fire musikkvideoer (Work It Out med Beyonce, Boys med Britney Spears, Daddy Wasn't There med Ming Tea og Hard Knock Life med Dr. Evil og Mini-Me), samt den originale traileren og en DVD-ROM seksjon med website og linker.

Goldmember kommer på DVD i USA 3. desember 2002, mens norsk slippdato blir 24. februar 2003. Det er tvilsomt om den norske DVD-utgaven vil inneholde Infinifilm-funksjonen.

LH / 07.10.2002 Sist oppdatert: 25.10.06 kl. 00:18