Fredag 29. mars 2024 kl. 7.18

Are you ready, James?


Pierce Brosnan er aktuell i sin fjerde Bond-film, Die Another Day, med premiere 31.01.2003.

Vinduet mellom kinovisningen av Die Another Day og påfølgende videopremiere er blant de korteste noensinne for en videorelease i Norge. Det er under tre måneder fra fredagens kinopremiere den 31.01.2003 til filmen kommer på leievideo.

Med leieslipp
Die Another Day filmplakat teaser variant Pierce Brosnan
16. april og kjøpefilm 5. mai er Norge blant de landene i Europa (og verden faktisk) som får utgi filmen tidligst, melder SF.

Ettersom norsk kinopremiere kom så sent i forhold til resten av verden var det maktpåliggende for SF å få ut videoen mye tidligere enn vanlig, for ikke å tape markedsandeler i forhold til lovlig sone 2-import.

Salgsmålet for James Bond-videoen i Norge er på 150.000 eksemplarer.

Boks-settet med alle filmene, som nå i januar er ute i 1.200 eksemplarer, har for øvrig en ekstra plass til Die Another Day.

Die Another Day blir mer spekket med ekstramateriale enn noen annen film i serien, og kommer derfor som dobbel disc. Her er de delene av innholdet som så langt er kjent: To følgekommentarer, slettede scener med følgekommentarer, MI6 Data stream – tekstfil med fakta om filmen og link til dokumentarer, Inside Die Another Day-dokumentarer (3 stk.), Multi angle action og stuntscener, trailere og tv-spot’er, Madonnas musikkvideo + Behind The Scenes på musikkvideoen og A Day In The Life (MTV Bond-program).

JB / 29.01.2003 Sist oppdatert: 08.11.06 kl. 08:36