Fredag 19. april 2024 kl. 12.6

Morten Tyldum har møtt Bond-produsentene
Regissør Morten Tyldum. Foto/Copyright: Erik Aavatsmark / Friland


Eon Productions har vært i kontakt med den norske regissøren Morten Tyldum, kjent for Hodejegerne.

Det melder Comoyo Filter, som JAMESBOND.no-journalist Morten Steingrimsen også skriver for.

– Jeg kan bekrefte at jeg har hatt et møte med Barbara Broccoli og Michael Wilson. De er fans av «Hodejegerne», og ville vite om jeg var tilgjengelig framover, samt at jeg skulle lese et manus. Noe mer vil jeg ikke kommentere om den saken, skriver Tyldum i en e-post til Comoyo Filter.

VG.no videreformidler også saken etter at det norske nettstedet skrev om det. De skriver at Tyldum sier at han møtte Bond-produsentene i Los Angeles. Den norske regissøren ser på det som et stort kompliment.

– Jeg hadde uansett ikke hatt tid til å jobbe med James Bond nå. Men de spurte meg om tilgjengeligheten i de neste to årene. Når jeg nå flytter til London, hvor de har sitt hovedkontor, skal vi ta et nytt møte. Vi kommer til å holde kontakten, sier Tyldum til VGnett.no.

Steingrimsen forteller til landets største avis at Tyldum er den eneste av de aktuelle Bond-regissørene som har bekreftet at han har vært i samtaler

– Han er også den eneste så langt som har bekreftet at han har fått manus til gjennomlesing. Mange blir vurdert, men ikke så mange får manuset i hendene, sier Steingrimsen til VG.no.

JB / 29.05.2013