Onsdag 24. april 2024 kl. 10.50

Festpremiere for Skyfall i Oslo


JAMESBOND.no kan – som første nyhetsmedie – avsløre at det blir arrangert en festpremiere for Skyfall i Oslo torsdag 25. oktober.

Det er Marie-Louise Alvær, markedskonsulent hos SF Norge AS, som bekrefter datoen overfor JAMESBOND.no og det norske fanmiljøet.

Den ordinære premieren skjer som kjent først fredag 26. oktober.

NB! Vi meldte først at festpremieren skulle skje onsdag 24. oktober. Dette var da riktig. Men ikke nå. Datoen er endret til torsdag 25. oktober.

Det er med stor glede at JAMESBOND.no kan melde at vi i første omgang har sikret oss 20 av de eksklusive billettene til festpremieren, som vi skal videreselge videre til fansen.

Ti av billettene er allerede forhåndsreserverte, men om ikke alle av disse bekrefter innen 24 timer, kan det bli flere ledige. I utgangspunktet er det derfor bare ti ledige billetter, inntil nærmere beskjed gis klokken 18.00 torsdag 13. september.

Billetter kan reserveres umiddelbart ved å sende en e-post til redaktør John Berge.

Merk bestillingen i emnefeltet med «Skyfall-festpremiere-bestilling». Billettene reserveres etter «først til mølla»-prinsippet, og forhåndsbetales. Det gis ingen rabatter og spesialavtaler. OBS: Prisen er meget høy (flere tusen kroner), og oppgis på forespørsel via e-post.

Dette er det foreløpige opplegget for festpremieren torsdag 25. oktober 2012.

18.00: Champagne mottakelse, Colosseum kino

19.00: Visning av Skyfall

21.30: Buss til Ekebergrestauranten

22.00: Skyfall-fest

Nærmere detaljer om gjester og underholdning blir klart om kort tid.

Filmen lanseres av Metro-Goldwyn-Mayer Studios og Sony Pictures Releasing. I Norge er det SF Norge AS som både er kino- og videogramdistributør.

Følg med her på JAMESBOND.no for aktuelle Skyfall-nyheter i tiden frem mot premieren. Vi vil intensivere oppdateringen av både nyhetsseksjonen og snart også indeksene her på nettsiden.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG DELTA I DEBATTEN!

JAMESBOND.no på Facebook

JB / 12.09.2012 Sist oppdatert: 09.10.12 kl. 22:00