Torsdag 28. mars 2024 kl. 17.54

Planer om å samle alle seks James Bond-skuespillerne
Ifølge britisk presse foreligger det konkrete planer om å samle alle seks James Bond-skuespillerne under samme tak. Denne historiske hendelsen vil skje etter premieren på Skyfall i oktober.


I forbindelse med 50-årsjubileumet til James Bond på kinolerretet, melder britisk presse at det foreligger konkrete planer om å samle alle seks James Bond-skuespillerne for første gang. Ikke en gang Miss Moneypenny i sine villeste fantasier kunne drømme om noe slikt!

Den historiske samlingen skal skje etter premieren til Skyfall, og betegnes av MGM som klimakset på «et helt år av bursdagsfeiringer for 007 på film.»

De seks skuespillerne – Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig – har altså aldri vært samlet under samme tak tidligere. På forrige storslåtte jubileumsfest – da Bond-filmene feiret 40 år i 2002 – var alle unntatt Connery (og naturlig nok Craig) samlet.

Ifølge rapportene vil «the fab six» få selskap av vakre Bondpiker gjennom fem tiår, inkludert Ursula Andress og Eva Green.

Fram til da kommer det til å skje mye spennende for dem som liker James Bond, så følg med på JAMESBOND.no for ukentlige oppdateringer.

Joakim Krane Bech / 17.01.2012