Lørdag 20. april 2024 kl. 4.35

To nye 007 Legends-oppdrag avslørt
007 Legends logo.


Dalton og Brosnans Bond-perioder er også med i det kommende spillet.

På mange nettfora har det lenge vært spekulert i om hver av de seks skuespillerne som har spilt James Bond, vil bli representert i Bond-spillet som er spådd til å bli et av tidenes beste Bond-spill. Nå er det så godt som hundre prosent sikkert at alle seks vil det.

Den 14/8 røpet 007 Legends både på 007legends.com og på sin egen facebookside, at de to neste bidragene
Sir Gustav Graves, også kjent som Colonel Tan-Sun Moon, er sjefskurken i Die Another Day. Slik fremstilles han i dataspillet 007 Legends.
er Licence To Kill og Die Another Day. De er, som kjent for alle Bond-fans, fra henholdsvis Timothy Daltons og Pierce Brosnans æraer.

Da spillet først ble annonsert informerte Activison, som lager spillet, at handlingen fra seks Bond-filmer vil knyttes sammen til én sammenhengende historie. Da fikk vi også vite at Daniel Craigs tredje Bond-film Skyfall vil utgjøre det siste oppdraget i spillet.

I tur og orden har nå fem av seks oppdrag blitt gjort kjent for publikum: Skyfall (Daniel Craig), Moonraker (Roger Moore), On Her Majesty´s Secret Service (George Lazenby), Licence To Kill (Timothy Dalton) og Die Another Day (Pierce Brosnan).

Som alle vi fans skjønner gjenstår det nå bare et oppdrag («mission») fra den siste skuespilleren, nemlig Sean Connery.

007 Legends lanseres den 16.10, og fram til da kan du følge nyheter om spillet her på JAMESBOND.no

007 Legends - Licence To Kill and Die Another Day Trailer



Joakim Rekaa / 18.08.2012 Sist oppdatert: 19.08.12 kl. 18:09