Torsdag 28. mars 2024 kl. 20.25

Et nytt Bond-år – hva kan vi vente oss?


Det er nå gått to år uten noen ny James Bond-film og vi er kun halvveis til neste film i serien.

Slik det ligger an nå ved enden av 2010, er det to store Bond-nyheter i sikte.

Den ene skjer 28.05.2011, da en ny, offisiell James Bond-bok lanseres, under arbeidstittelen Project X. Det er Ian Fleming Publications Ltd som har valgt den etablerte thrillerforfatteren Jeffery Deaver til å skrive boken.

Dernest er det nå klart at vi må vente til november 2012 på Bond 23. Etter at alle problemene rundt MGM skal være avklart, er visstnok pre-produksjonen av filmen i full gang igjen. Det er flere rapporter som peker på dette. Komponist David Arnold har uttalt overfor Film Music Magazine at han akkurat fikk nyheten om at arbeidet er i gang igjen.

– Jeg håper bare den neste filmen er like bra som mine favorittfilmer i serien, akkurat som jeg tror alle andre håper. Og jeg er alltid interessert i å se hva Daniel Craig tilfører rollen.

Overfor The Daily Mail har Kate Winslet bekreftet at hennes mann, Sam Mendes, fortsatt er hyret som regissør av Bond 23.

Det ryktes også at Barbara Broccoli har sett skuespillet Deathtrap to ganger for å vurdere Simon Russell Beale som en potensiell skurk i neste Bond-film. En rolle Beale selv har uttrykt overfor Sam Mendes at han er svært interessert i.

Manuset til Bond 23 skal være ferdigskrevet.

PS: En ting mange venter på skal komme, er de resterende filmene i serien på Blu-ray Disc. Vi krysser fingrene for at disse utgis i 2011.

Bond 23 får verdenspremiere i november 2012. Innspillingen starter en gang i 2011. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

JB / 06.12.2010 Sist oppdatert: 08.12.10 kl. 15:51