Tirsdag 23. april 2024 kl. 17.26

Start to Wish ukens norske låt
John Berge har lansert sin debutsingel Start to Wish, som er tilgjengelig i iTunes Store m.fl. digitale nettbutikker, og som vant «ukens norske» på Radio Norge. Også denne uken er sangen med i konkurransen.


John Berge til topps første uke. Og denne uken byr deg seg en ny sjanse på www.radionorge.com.

Som vi tidligere har omtalt på JAMESBOND.no, singeldebuterte ansvarlig redaktør John Berge nylig med sin Start to Wish.

Låten ble nylig valgt ut av Radio Norge til å konkurrere om tittelen ukens norske låt. Og det gav resultater – lytterne stemte nemlig frem Berges Start to Wish til denne tittelen bare etter én uke på Radio Norge. Ekstra moro er det selvsagt at låten med klar margin slo mer kjente og etablerte norske artister som a-ha og Tone Damli Aaberge.

I tillegg til artisten selv er også promotionsjef Linda Olne i plateselskapet Spiked Records fornøyd. I en pressemelding fra selskapet skriver hun at de er glade for at John Berge har blitt gitt en mulighet til å konkurrere med allerede etablerte norske artister. I tillegg finner de selvsagt seieren svært gledelig.

Start to Wish, som er skrevet av John Berge og produsert av anerkjente Robbie Bronnimann, er tilgjengelig både hos iTunes og i andre ledende musikkbutikker.

– Jeg vil takke for støtten fra alle fans og støttespillere – også mine venner i Bond-miljøet. Det er en stor glede å få sjansen til å nå frem til mange hundretusen lyttere via en av våre beste riksradioer, sier John Berge.

Også denne uken kan lytterne stemme frem hvilken ny, norsk sang de mener er best på Radio Norge. Om du vil stemme, kan du følge denne lenken:

RADIONORGE.com.

Alexander Hagen / 28.06.2010