Fredag 19. april 2024 kl. 13.49

John Berge singeldebuterer
JAMESBOND-no redaktør John Berge har lansert sin debutsingel Start to Wish. Sangen kan kjøpes f.eks. hos iTunes Store: iTunes Store


JAMESBOND.no-redaktørens debutsingel Start to Wish var i salg fra lørdag 15. mai.

Vår redaktør er som kjent en allsidig mann. Journalist av yrke, Bond-frontfigur i Norge, filmanmelder og tegneserieentusiast på høyt nivå er bare noe av det vi kjenner ham som. De av oss som omgås ham privat, vet også at han lenge har hatt musikkprosjekter gående, og nå kommer altså debutsingelen Start to Wish.

Denne, såvel som alle andre låter Berge har jobbet med, er spilt inn i studioet til produsent Robbie Bronnimann i England. Bronnimann er blant annet kjent for å ha jobbet med artister som Sugababes, Andy Hunter og Howard Jones, og har hatt musikk med i en rekke filmer.

Start to Wish kan kjøpes hos iTunes Store og i andre ledende musikkbutikker.

Vi oppfordrer herved også Bond-fansen til å støtte opp om dette ved å spandere 8 kr. (eller 16 kr. dersom du også ønsker miksen). Du vil da få en fin musikkopplevelse.

Alle bidrag er viktige - med et godt salg den første uken kan låten havne på VG-lista såvel som iTunes Topp 10 for Norge. John Berge vil også svært gjerne lese tilbakemeldinger.

Vi oppfordrer dere også til å tipse familie, venner og kjente, om sangen faller i smak.

HER KAN JOHN BERGES Start To Wish KJØPES:

Start to Wish at iTunes Store

Start to Wish at Amazon.com

Start to Wish at Platekompaniet.no

Start to Wish at CDON.com

Start to Wish at Telenor Online

Alexander Hagen / 15.05.2010 Sist oppdatert: 16.05.10 kl. 11:08