Tirsdag 23. april 2024 kl. 9.9

Nye James Bond-samleobjekter
Nye James Bond-samleobjekter.


Big Chief Products Ltd. og distributøren Factory Entertainment Ltd. har inngått en offisiell lisensavtale med Eon Productions/Danjaq LLC.

Liker du samleobjekter, har du mye å glede deg til fremover. Allerede på slutten av året kommer de første «movie prop replica» (filmobjekter) fra de to selskapene.

Dette skal være basert på gadgets og ting som vises og brukes i en rekke Bond-filmer, heriblant Scaramangas gyldne pistol fra The Man with the Golden Gun (1974), Jaws-tennene fra The Spy Who Loved Me (1977) og Moonraker (1979) og Tarot-kortene til Solitaire i Live And Let Die (1973).

Ifølge en pressemelding skal det lages alt fra rimelige kopier av ulike filmobjekter til mer kostbare utgaver.

Disse autentiske, detaljrike gjengivelsene av ting fra filmene er basert på studier og eksaminasjon av objektene som ble brukt i filmene, slik at likheten skal bli best mulig.

Factory Entertainment melder at de tre første produktene lanseres før julen 2009.

Big Chief-direktør Mark Andrews sier dette:

– Vi er henrykte over å jobbe med EON Productions. Vi er også fans og vet at folk i årevis har lengtet etter å kunne kjøpe slike samleobjekter. Vi har forpliktet oss til å lage en lang rekke produkter fra de gamle filmene og opp til de nye med Daniel Craig, som folk vil være stolte over å eie.

JAMESBOND.no jobber med å skaffe agentur på samleobjektene i Norge og kunne tilby dem for salg i vår 007 SHOP.

JB / 19.10.2009