Fredag 29. mars 2024 kl. 9.28

Daniel Craig om jobbtilbud

007-skuespilleren blir tilbudt dårlige filmer, rapporter STV.

Skuespilleren hevder at selv om hans rolle som den britiske spionen James Bond i Quantum of Solace (2008) og Casino Royale (2006) har gitt ham flere jobbtilbud, er ikke tilbudene alltid av like god kvalitet som han skulle ønske.
Blir tilbudt jobber: Daniel Craig trenger nok ikke å sjekke stillingsannonser mellom Bond-filmene, men kvaliteten på tilbudene han mottar er derimot tvilsom.

Craig forklarte: «Jeg får flere tilbud. Eller, jeg får i det minste se flere manuskripter. Men de er fortsatt like dårlige som før. Det er virkelig et begrenset antall gode manuskripter der ute.»

Han fortsetter:

«Det er ikke slik at noen plutselig gir deg en gyllen nøkkel til en dør som skjuler mange gode manus som ingen andre har sett. Du får kanskje se mer enn før, men det er fortsatt en stor jobb å gjøre. Jeg skulle ønske en slik gyllen nøkkel faktisk fantes, til et skap med ti gode manuskripter.»

Til tross for klare oppfatninger av hva som er dårlige manus, understreker imidlertid stjernen at han ikke har noen planer om å opprette et eget produksjonsselskap – han ønsker nemlig ikke å ha noe kontor:

«Hvis jeg måtte produsert en film, skulle jeg klart å lage en. Men det høres ut som om jeg vil trenge et kontor. Jeg begynte ikke med skuespill for å sitte på et kontor», sa Daniel Craig.



Alexander Hagen / 18.05.2009