Torsdag 25. april 2024 kl. 23.1

GoldenEye Wii bekreftet
KLART I NOVEMBER 2010: GoldenEye for Wii-plattformen.


Activision har nå offisielt annonsert at de kommer med en «remake» av GoldenEye-spillet fra 1997, på den nye spillplattformen Wii.

Activisions GoldenEye for Nintendo Wii (og trolig Nintendo DS) vil bli lansert i november 2010, nesten 15 år etter at originalfilmen ble lansert, og 13 år etter at det originale spillet kom for Nintendo 64.

Dette kom frem under Electronic Entertainment Exposition (E3) i Los Angeles nylig.

Denne gang er det Daniel Craig, og ikke Pierce Brosnan, som spiller James Bond. Judi Dench vil også låne sin stemme til M-karakteren i spillet.

Manuset til spillet er skrevet av Bruce Feirstein, manusforfatteren også av filmen GoldenEye, samt Tomorrow Never Dies og The World is not Enough. Feirstein har også erfaring med andre Bond-spill, som Everything or Nothing og From Russia with Love.

En ny nettside er lansert for å markedsføre spillet, på www.goldeneyegame.com.

Der kan man f.eks se en trailer hvor en gjeng med «gamere» (ivrige spillentusiaster) mimrer om «gamle» GoldenEye og hvor banebrytende dette spillet var. Spillet beskrives som et av de beste skytespillene gjennom tidene.

«Det satte standarden for alle videospill deretter,» sier en av spillerne i traileren.

Ifølge traileren er åtte klassiske Bond-karakterer med i spillet, inkludert Scaramanga, Jaws og Oddjobb, som man kan se i traileren.

Nintendo 64-versjonen solgte i sin tid åtte millioner eksemplarer.

Spillet er selvsagt nå lagt inn i vår spilldatabase:

GoldenEye for Wii.

JB / 16.06.2010 Sist oppdatert: 17.06.10 kl. 09:54