Fredag 29. mars 2024 kl. 9.47

OSLO KINO byr på 10.000 seter


Det skal ikke bli vanskelig å få sett Quantum of Solace på premieredagen 7. november i hovedstaden.

OSLO KINO har i år, som ved de par siste Bond-filmene, satt opp en natteforestilling. Klokken 00:07 på Colosseum kino, natt til fredag, vises Quantum of Solace for aller første gang for det allmenne publikummet. De fleste som sitter på denne forestillingen er nok «blodfans».

Markedssjef Charlotte Førli hos OSLO KINO forteller til JAMESBOND.no at så mange som 10.000 seter er tilgjengelig på selve premieredagen; fordelt på kinoene Colosseum, Eldorado, Felix, Gimle, Klingenberg og Saga. Inkludert nattevisningen, blir det fem forestillinger på Colosseum den 7. november. Det er nesten 1000 seter i storsalen på Colosseum og per onsdag formiddag er det kun 4 stk. tilgjengelig for natteforestillingen.

Da OSLO KINO startet forsalget til Quantum of Solace 20. oktober, sto ca. 100 mennesker i kø da dørene åpnet hos Saga kino. Noen hadde pyntet seg i James Bond-kostymer (smoking eller gallakjoler), forteller Charlotte Førli. De tre første i køen fikk premier av OSLO KINO.

Så hvilke spennende aktiviteter er planlagt foran premieren?

På Colosseum kino kl. 00:07 blir det en quiz før forestillingen starter, i regi av JAMESBOND.no.

Representanter fra JAMESBOND.no vil også dele ut postkort.

Fredag kveld vil JAMESBOND.no igjen være tilstede på Colosseum kino, og utpå kvelden inviterer Hard Rock Café alle med kinobillett for filmen den kvelden (fra hvilken som helst OSLO KINO-visning) til premierefest. Info: «Det er på Hard Rock Cafe det skjer. Ta på ditt beste Bond-antrekk og bli med på festen! Gratis inngang for alle med kinobillett fra filmen. Kvelden blir full av overraskelser, det blir fantastisk musikk og trekning av eksklusive premier for de beste antrekkene. Ta med deg en venn og kom! NB: 20 års grense etter 22.30.»

OBS - UNIK SALGSSTAND FOR 007 SHOP PÅ COLOSSEUM

Fredag (00)7. november blir det salgsstand for vår nettbutikk, 007 SHOP, i foajeen på Colosseum kino i Oslo.

Vi bringer med oss de mest populære varene, og noen godbiter og overraskelser!

JB / 05.11.2008 Sist oppdatert: 06.11.08 kl. 00:16