Tirsdag 16. april 2024 kl. 10.40

Bli med på James Bond-galla i Oslo
Vil du se Olga Kurylenko på kloss hold? Det blir mulig under gallapremieren 1. november.


JAMESBOND.no kan takket være velvillighet fra arrangøren tilby fans av agent 007 muligheten til å være med på årets eksklusive gallapremiere.

Lørdag kveld 1. november 2008 blir det arrangert storstilt gallapremiere for Quantum of Solace på Colosseum kino i Oslo, hele seks dager før norgespremieren den 007. november.

Filmstart er klokken 17.30, og man bør møte opp fra 17.00.

JAMESBOND.no har igjen gleden – som ved forrige film – av å annonsere at vi har klart kunstykket å tak i 30 stk. billetter til gallapremieren.

Dette takket være velvillighet fra arrangøren, kinodistributøren Walt Disney i Norge, som gjerne ønsker at hardbarkede, ekte agent 007-fans også skal være tilstede og oppleve glamouren, og ikke minst gleden ved å se filmen nesten en hel uke før norgespremieren.

Det er førstemann til mølla-prinsippet, og flere billetter er allerede solgt. Det er ikke mulig å bestemme hvor man skal sitte, men vi får tildelt en billettrekke på et «område» i salen, som forhåpentligvis er med en god plassering.

Produsent Barbara Brocolli, regissør Marc Forster og Bondpike Olga Kurylenko vil være tilstede ved introduksjonen av filmen. Det blir lukket premierefest etterpå på utestedet Onkel Donald, Universitetsgaten 26, i Oslo sentrum. Festen vil selvsagt være en skikkelig 007-fest, med velkomstdrink, canapeer og snacks.

Er du under 20 år, kan du kjøpe billetten, men JAMESBOND.no garanterer ikke at du kommer deg inn på festen. Det er 20-års aldersgrense på dette utestedet.

Man må ha mørk dress (fortrinnsvis svart) eller smoking, og gallakjole eller tilsvarende for damene, som antrekk på filmvisning og festen.

Billettene til gallapremieren er reservert filmselskapets offisielle gjester, spesielt inviterte og sponsorer, så at fansen også kan kjøpe et begrenset antall seter er et eksklusivt tilbud. Disse billettene må vi forskuddsbetale, så alle Bondfans som vil være med, må snarest råd gi en forpliktende påmelding til undertegnede: John Berge

Merk emne/subject-feltet med: "James Bond-gallapremiere i Oslo, 1. november". Merk at prisen er svært kostbar per billett, og blir oppgitt ved e-post henvendelse.

UTSOLGT!

Per 14.10.2008 er 35 av 35 billetter solgt! Men, vi jobber med å skaffe flere, grunnet voldsom stor interesse. Så langt er ca 10 personer på venteliste. Meld din interesse! Evt restbilletter avklares mandag 20. oktober.

Quantum of Solace får norsk premiere 007. november 2008. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her.

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon

JB / 26.09.2008 Sist oppdatert: 14.10.08 kl. 22:40