Fredag 26. april 2024 kl. 12.56

Winehouse droppes, Beyonce inn?

Amy Winehouse skal ha laget flere forslag til Bondmelodi, men produsentene er på gjerdet.

Sagaen om hvem som skal lage og fremføre tittelmelodien til neste Bondfilm, Quantum of Solace, fortsetter. Ikke før var Amy Winehouse-ryktene bekreftet, så sa produsenten hennes at det ikke ble noe av.

Nå rapporteres at det er blitt noe av, og at EON Productions faktisk har fått flere forslag til tittelsang fra den skandaleombruste frøken Winehouse.

Ifølge avisen The London Star har ikke
Beyoncé Knowles i rollen som Foxxy Cleopatra i Austin Powers in Goldmember. Foto: New Line Cinema
Bondprodusentene bestemt seg for om de vil bruke et av forslagene til Amy Winehouse eller ikke. Winehouse har fortalt at hun har spilt inn flere mulige tittelsanger, som hun beskrev som «gode sanger jeg er veldig fornøyd med». Hun skal ha lagt til at hun «ikke vet hva som er galt med de eller hva problemet er». Avisen antyder at problemet kanskje er frøkenen selv og hennes utagerende livsstil.

Avisen Express meldte nylig at produsentene trolig vil henvende seg til Beyonce for å høre om hun vil lage et forslag til sang. Beyonce var for øvrig «Bond-Babe»-look-a-like i siste film om superagenten Austin Powers, Austin Powers in Goldmember (Austin Powers og mannen med det gyldne lem). (2002)

Hvem vil vi ha her på JAMESBOND.no? Beyonce, selvsagt. Tusen ganger mer sexy, vakrere stemme og ikke minst større stjerne ...

Du kan lese om den filmen i filmindekset her på JAMESBOND.no!

MER INFO OM Quantum of Solace?

Les alle sakene vi tidligere har skrevet om Quantum of Solace her.

Les vår filmindeks-side om Quantum of Solace her.

DISKUTER Quantum of Solace MED ANDRE FANS I CLUB JB FORUM!

Følg denne linken:

Quantum of Solace (2008) CLUB JB FORUM-diskusjon

JB / 28.05.2008