Fredag 19. april 2024 kl. 20.38

James Bond Premium Format-figurer
Sean Connery James Bond Premium Format-figur. Foto: John Berge. OBS: Klikk på bildet for stor versjon!


Nå kan du kjøpe Premium Format-figur av Pierce Brosnan som James Bond i 007 SHOP her på JAMESBOND.no.

Det finnes tusenvis av James Bond-dukker og leketøy. Sideshow Collectible-serien Premium Format er i en helt annen liga.

Siden 2002 har det amerikanske firmaet Sideshow Collectibles hatt en eksklusiv lisens til å lage 12" figurer med Bondfigurer, alt fra agent 007 til Bondpiker og Bondskurker.

Men dette er enkle figurer sammenlignet med luksusserien som kalles Premium Format, og hvor figurene er på 18" (45,6 cm).

Den første figuren som ble lansert i denne serien var av Sean Connery, i august 2004. På verdensbasis ble det laget 2.000 eksemplarer av denne modellen.

Så i 2005 kom den andre modellen i Premium Format-serien. Pierce Brosnan fikk den æren. Her var opplaget mindre, kun 1.250 eksemplarer.

Det er denne modellen
Pierce Brosnan James Bond Premium Format-figur. Foto: John Berge. OBS: Klikk på bildet for stor versjon!
JAMESBOND.no nå har klart å skaffe noen få eksemplarer av, og som vi har eksklusivt til salgs i 007 SHOP.
[SE BILDET TIL HØYRE!]

Figuren er – som de to øvrige i serien – 45,6 cm høy og veier 4,75 kg. Den er, som Connery- og Moore-figuren, i skala 1:4.

Den tredje, og foreløpig siste modellen i Premium Format-serien, er av Roger Moore. Den er laget i kun 400 eksemplarer.

Alle Premium Format-figurene er av førsteklasses kvalitet, og en pryd for enhver Bond-samling. Selve figurene er laget av et materiale kalt «polystone», som er en miks mellom marmor og porselenstøv. Dette gjør figurene veldig solide, og velegnet for naturtro detaljer. De gjør seg selvsagt veldig godt på den flotte sokkelen, og med det korrekte agent 007-antrekket.

Dette er ikke billige saker, men til gjengjeld får du en figur som svært få andre har, og som vil gjøre din samling unik.

PS! Det finnes også en fjerde Premium Format-figur.

Denne er av Sean Connery, slik han
Roger Moore og den andre, enda mer sjeldne Sean Connery James Bond Premium Format-figuren. Foto: John Berge. OBS: Klikk på bildet for stor versjon!
fremstod i filmen Thunderball. Det er bare laget 150 eksemplarer av figuren på verdensbasis, og den ble lansert høsten 2007. Det er vel unødvendig å nevne at den ble utsolgt med en gang ...

JAMESBOND.no-redaktør er nå den stolte eier av et komplett sett med ALLE disse fire sjeldne figurene - se bildene!

PS 2: JAMESBOND.no jobber nå med å skaffe også Sean Connery og Roger Moore-figurene. Det er allerede kommet bestillinger til oss på i alt tre eks. av hver av de to figurene ... :) Send redaktør JB en e-post om du er interessert. Prisen for disse figurene blir mellom 2500-3500 kr.

BESTILL PIERCE BROSNAN-FIGUREN HER:

007 SHOP

Saken ble oppdatert 8.1.2008.

JB / 20.12.2007 Sist oppdatert: 08.01.08 kl. 21:45