Fredag 19. april 2024 kl. 23.40

Snart innspillingsstart for Bond 22


Bond 22 kommer stadig nærmere, og den fjerde januar starter innspillingen. Craig er svært fornøyd med manuset, som han karakteriserer som fantastisk.

I et intervju med nettstedet IESB.net i forbindelse med lanseringen av sin nye film, The Golden Compass, har Craig bekreftet startdatoen for Bond 22. Her følger et utdrag av intervjuet med filmnettstedet.

IESB: – Det har blitt sagt at det har vært flere menn på månen enn det har vært personer som har spilt James Bond. Det er et spesielt sted å være. Har det slått deg? Og har det gjort dine roller utenom Bond mer interessante?

DC: … Historien er ennå ikke fortalt slik jeg ser det, så jeg vet ikke. La oss snakke om dette når jeg har gjort et par Bondfilmer til. Kanskje dette ikke vil være så rosenrødt. Min plan er at jeg har den neste filmen på menyen og vi må lage en enda bedre film enn sist. Fordi det er det vi må gjøre.

– Hva det har gitt meg muligheten til å gjøre, er å presentere meg for flere valgmuligheter. Men nå, Dersom jeg har tid mellom Bondfilmene, vil jeg gjøre de filmene som interesser meg. Og ikke nødvendigvis at det er mange mennesker som ser dem. Det er kampen.

– Jeg mener, jeg produserte, eller hjalp til med å produsere, filmen Flashbacks of A Fool, primært ved å overbevise folk om å putte hånda i lomma. Men den prosessen fascinerer meg. Men å prøve å overbevise folk om å lage en film om emosjoner og følelser, og ikke nødvendigvis store eksplosjoner og forførende kvinner, er litt vanskeligere å gjøre.

IESB: – Har manuset til Bond 22 blitt ferdigstilt?

DC.: – Ja, det er ferdig.

IESB: – Er du overrasket over alt som har blitt skrevet/beskrevet i manus?

DC: – Stort sett hele veien. Og om ikke, er jeg straks i
Snart klar til ny dyst: Daniel Craig som James Bond
telefonen og spør produsentene om hvorfor. Denne gangen har vi Marc Forster om bord (regissøren) Og vi har også Dennis Gassner, som er produksjonsdesigneren fra The Golden Compass, så det vil bli en forandring i filmens stil og visuelle profil.

– Paul Haggis har levert nok et fantastisk manus. Så det er opp til oss om vi vil rote det til. Vi må bare komme i gang. Og vi har startet. Jeg har blitt utpekt til å gjøre dette intervjuet. Akkurat nå holder vi på med prøver. Filmingen starter den fjerde januar.

Bond 22 får verdenspremiere 7. november 2008. Følg med her på JAMESBOND.no for de ferskeste nyhetene!

Vidar Eliassen / 29.11.2007