Torsdag 25. april 2024 kl. 0.42

Unstoppable neste film for Campbell?

Mange Bondfans håpet lenge på at Martin Campbell også skulle regissere Bond 22. Men når han sannsynligvis nå sier ja til gjøre filmen Unstoppable, vil det håpet bli eliminert for godt.

I kjølvannet av Bond 22-ryktene har mange Bondfans håpet at Martin Campbell ville returnere som regissør i Daniel Craig's andre Bondfilm.

Dessverre ser det mørkt ut for øyeblikket. Bransjebladet Variety melder at Campbell er i forhandlinger om å regissere Unstoppable, et drama fra filmselskapet 20th Century Fox, som omhandler et tog ute av kontroll, full-lastet med giftige kjemikalier.

Manuset er ført i pennen av Live Free or Die Hard-forfatter Mark Bomback. Historien sentrerer rundt en ingeniør og hans konduktør som er midt i et nervepirrende kappløp med tiden.

I et separat lokomotiv, jager de et tog ute av kontroll og må få stoppet doningen før den går i lufta. Visst ikke vil det forårsake en kjemisk eksplosjon som kan tilintegjøre en hel by.

Tilbake i februar meldte CBn at Campbell åpnet muligheten for at han ville styre tømmene på Bond 22:

- Etter Goldeneye ble jeg spurt om å gjøre flere Bond-filmer, men jeg avslo fordi jeg ikke ville gjenta meg selv.

-Men denne (Casino Royale) er basert på en Bond som er mer interessant. For å være ærlig, så vil jeg bare si at en aldri skal si aldri.

Sier han ja til å gjøre Unstoppable, vil det definitivt være kroken på døra med tanke på snarlig Campbell-retur til Bondserien.

Kilde:Mi6.co.uk



Vidar Eliassen / 09.06.2007 Sist oppdatert: 10.06.07 kl. 20:08