Torsdag 2. mai 2024 kl. 3.18

Ja, vi er på Facebook!
JAMESBOND.NO på Facebook.com.


JAMESBOND.NO tar steget inn på Facebook.com.

Facebook.com-feberen brer om seg som en farsott i Norge. Du har ganske sikkert hørt om Facebook eller lest om det enten i aviser, på nettaviser, hørt noe om det på radio eller TV. «Alle» snakker om det, og enten så er du med eller så er du «ute».

Det er fascinerende å finne igjen både gamle klassekamerater, venner, bekjente, familiemedlemmer, og folk man treffer vanligvis både privat og gjennom jobben.

Det er ganske sikkert mange norske James Bond-fans som også er medlemmer i det nye, spennende internettsamfunnet, og i dag startet vi en ny «group», eller gruppe på godt norsk, for Bond-fansen og de som føler tilhørighet til JAMESBOND.NO.

Vi sakser fra gruppeteksten: «Et samlested for fans av agent 007 og brukerne av JAMESBOND.NO, Norges største og beste nettsted om vår helt.»

Alle som er Facebook-medlemmer kan melde seg inn i gruppen, laste opp bilder, skrive beskjeder og kommunisere med andre fans. Inntil vi får startet vårt eget CLUB JB-forum her på JAMESBOND.NO, håper vi at Facebook-gruppen kan være et fint alternativ, og ikke minst en fin markedsføringskanal for nettsiden.

Facebook-gruppen ledes av John Berge og Vidar Eliassen, de to redaktørene her på JAMESBOND.NO.

Er du allerede Facebook-medlem, så kan du gå til nettstedet på her. Søk oss opp i Groups. Vi heter ganske enkelt: JAMESBOND.NO

JB / 25.05.2007