Torsdag 28. mars 2024 kl. 13.52

Craig skal spille i krigsdrama

Daniel Craig ligger ikke på latsiden og har mye på gang i tiden fremover. På listen over fremtidige prosjekter står blant annet filmer med både Nicole Kidman og Ewan McGregor.

Daniel Craig er selvfølgelig best kjent for sin innsats i den nyeste James Bond-filmen Casino Royale. Men han har tydeligvis planer om å ta på seg andre oppgaver i årene fremover.

Det er bransjebladet Variety som kan fortelle at Craig skal spille rollen som jødisk motstandsmann i et planlagt krigsdrama, regissert av Edward Zwick.

Han flykter inn i skogen og slår seg der sammen med en rekke andre frihetskjempere. Filmen skal være basert på en sann historie.

Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond) skal i tillegg til å regissere, også skrive manuset og produsere. Innspillingen begynner i september, med mulige opptakssteder i øst Europa og Canada. Forventet premieredato er på slutten av neste år.

Neste gang vi får se Craig på lerretet i år er mot Nicole Kidman i den alien -epidemiske filmen Invasion. Den filmen ble faktisk filmet før han ble castet som James Bond.

Han medvirker også i His Dark Materials: Golden Compass, som kommer neste år. Videre jobber han sammen med Ewan Mcgregor på prosjektet I Lucifer, hvor han skal gestalte selveste Satan.

Etter det, står filmen Blindness på menyen, hvor hans karakter er den eneste personen som kan se i en landsby full av blinde mennesker. Og i november neste år kommer selveste rosinen i pølsa, Bond 22. Så her er det mye å glede seg til for innbitte Craig-fans.

Kilde: mi6.co.uk



Vidar Eliassen / 17.05.2007 Sist oppdatert: 18.05.07 kl. 18:28