Torsdag 28. mars 2024 kl. 19.55

Connery likevel på gli?

I forrige uke bekreftet George Lucas at Sean Connery er inkludert i Indy 4-manuset som Dr. Henry Jones, men at han fortsatt ikke har signert. Nå har hovedpersonen selv uttalt seg til pressen om saken.

I forrige uke skrev vi om George Lucas som bekreftet at Connnery er inkludert i Indy 4, men at han fortsatt ikke har skrevet under. Den tidligere James Bond-stjernen har nå uttalt seg til journalisten Brian Pendreigh i nettavisen News.scotsman.com om den nåværende situasjonen.

BP:-Skal du fortsatt gjøre Indiana Jones 4?

SC: -Jeg snakker fortsatt med dem. Jeg har manuset og de jobber fortsatt med det.

BP: -Kan du fortelle meg noe om historien? Jeg tror den skal filmes på Bahamas?

SC:-Skal den? Jeg vet ikke.

BP:-Kan du fortelle meg hva Henry Jones gjør?

SC: - Nei, jeg kan ikke. Alt er hemmelig. Du vet, de er paranoide i forhold til det.

Selv om disse svarene er svært korte og kryptiske, er de også positive. Det kan tyde på at Connery er i full gang med å lese manus, og at han vurderer en deltakelse svært seriøst, om han ikke allerede har takket ja.

Når han videre antyder at han leser manus, og at de fortsatt jobber med det, kan også det være et signal om at Connery kommer med stadige forslag til omskrivninger og forbedringer av sin rollefiguer, og at hans ideer fortløpende blir flettet inn i historien.

Siden innspillingen av Indiana Jones 4 etter planen skal starte i juni, tar det neppe lang tid før Connery offentliggjør om han blir å se i den fjerde filmen om den berømte arkeologen.

Kilde: mi6.co.uk

Vidar Eliassen / 14.05.2007