Fredag 29. mars 2024 kl. 14.44

Vil Connery returnere i Indy 4?

Sean Connery sa for en måneds tid siden at han gjerne vil spille James Bonds far en gang i fremtiden. Nå er spørsmålet om han vil returnere som Indiana Jones far i Indy 4.

Sean Connery sa for en måneds tid siden at han gjerne vil spille James Bonds far en gang i fremtiden. Nå er spørsmålet om han vil returnere som Indiana Jones far i Indy 4. Sir Sean Connery er inkludert i manus i Indy 4, men han har enda ikke signert kontrakten. Connery har ikke spilt i noen film siden 5 The League of Extraordinary Gentlemen (2003), og har sagt at han har trukket seg tilbake fra skuespilleryrket.

Etter måneder med spekulasjoner har George Lucas avslørt at Connery's rolle som Indiana Jones far, er inkludert i den kommende filmen. Ulempen er bare at Connery ennå ikke har takket ja til å være med.

I et kort intervju, sa Lucas forleden at Sean Connery fortsatt ikke hadde svart ja på om han ville returnere som Henry Jones senior.

– Vi har et manus som inkluderer karakteren hans. Om han ikke vil være med, gjør vi bare en rask omskriving.

Lucas sier at han er klar til å starte innspillingen av filmen neste måned, som foreløpig har arbeidstittelen "The fourth installment of the Indiana Jones film franchise".

Så får vi bare håpe at vi får et gledelig gjensyn med Connery som Indy's far. Og dersom han takker ja, er det nok bare snakk om en liten rolle med tanke på at de har tid til å gjøre en rask omskriving så tett opp til innspillingsstart.

Et interessant poeng med den forrige Indiana Jones filmen er at det medvirker to andre skuespillere som har hatt roller i ulike James Bond-filmer.

Irske Alison Doody, som spiller den kvinnelige skurken Dr. Elsa Schneider, hadde en liten rolle i A View To A Kill, som Jenny Flex, en av Max Zorins medarbeidere. Filmens hovedskurk, Walter Donovan, spilles av Julian Glover. Han husker vi også som Kristatos i For Your Eyes Only.



Vidar Eliassen / 05.05.2007 Sist oppdatert: 06.05.07 kl. 23:12